Καλωσορίσατε!!!!


Είμαι η Κατερίνα Σπιτάλα, Αισθητικός-Μακιγιέζ, Πτυχιούχος των Τ.Ε.Ι και ιδιοκτήτρια του Ατελιέ Ομορφιάς, ενός πρωτότυπου Ινστιτούτου Αισθητικής στην Αλεξανδρούπολη. Στο Ατελιέ Oμορφιάς σας βλέπουμε ως ολότητα, με αγάπη και σεβασμό. Κάθε στιγμή που αγγίζουμε το πρόσωπο ή το σώμα σας αναγεννάμε και ομορφαίνουμε την ψυχή σας! Εμπιστευθείτε μας για να αναδείξουμε την ομορφιά σας .

VMenu

Προσφορές!

3 Μεσοθεραπείες TRI-ACTIVE + 3 Οξέα Φρούτων Μόνο 150 ευρώ συν Δώρο Μάσκα Φωτοθεραπείας LED για γρήγορη αποθεραπεία!
Από το Blogger.
Τηλ. επικοινωνίας: 25510-35305, 6977274327
Σωκράτη Οικονόμου 9
1ος όροφος
Αλεξανδρούπολη
Εmail: atelier.omorfias@yahoo.gr
Facebook: Ατελιέ Ομορφιάς Αισθητική Κατερίνα Σπιτάλα
Follow me on Facebook!
Αναζωογόνηση προσώπου
Αισθητική προσώπου
Healing
Massage
Reflexologia
Thai Foot Massage
Λιποδιάλυση
Αποτρίχωση
Μακιγιάζ
Νυφικό Μακιγιάζ
Meditation
Κοσμήματα πέτρας
Relax
Created with Artisteer
Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

Ένα λαχταριστό πιάτο που θα το λατρέψουν μικροί και μεγάλοι. Πολύ εύκολο και πολύ γρήγορο! 

Καθαρίζουμε τις γλυκοπατάτες και τις κόβουμε λεπτά κομμάτια. Τις απλώνουμε στην λαδόκολλα στο ταψί τις ανακατεύουμε και με το χέρι μας με ελαιόλαδο τόσο όσο ώστε να πάει παντού σε όλες τις γλυκοπατάτες. 

Στην συνέχεια ρίχνουμε τα μυρωδικά μας εκτός από το αλάτι που το βάζουμε στο τέλος, όταν θα τις βγάλουμε από τον φούρνο. (*πιο μπροστά το αλάτι θα κάνει τις γλυκοπατάτες να βγάλουν υγρά και θα μας μαραθούν. Δεν θα είναι τραγανές στο τέλος και για αυτό τον λόγο τις αλατίζουμε όταν τις βγάζουμε από το φούρνο). 

Μυρωδικά : σκόνη από σκόρδο, θυμάρι, ρίγανη, πιπέρι, πάπρικα, δεντρολίβανο και ότι άλλο τραβά η όρεξή σας. Τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδοκοκκινήσουν! 

Για την βίγκαν μαγιονέζα χρειάστηκα :

100 gr γάλα σόγιας

1 κ.γλυκού μουστάρδα

2 κουταλιές γλ. χυμός λεμονιού

2 κ.γ αλάτι

1/2 κ.γ ζάχαρι μαύρη

1/2 κ.γ μυλόξυδο

150 gr λάδι ηλιέλαιο ή ότι άλλο θέλεις 

Εκτέλεση : Βάζεις όλα τα υλικά εκτός από το λάδι και τα χτυπάς στο μπλέντερ. Όχι πάρα πολύ δυνατά στην αρχή. Στην συνέχεια ρίχνεις και το λάδι αργά αργά λίγο λίγο και τα χτυπάς σε μέτρια ένταση. Στην συνέχεια  δυναμώνεις στο μάξιμουμ τις στροφές και τα χτυπάς για λίγα λεπτά. Την μεταφέρεις σε ένα γυάλινο βάζο και την αφήνεις να σφίξει στο ψυγείο για τουλάχιστον για 2 ώρες. 

Καλή όρεξη! 




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να μου ζητήσετε οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση.